Shenzhen SEG electronics market (赛格电子市场)

Shenzhenistä voi ostaa tuhansien eri tehtaiden myyntipisteistä tuotteita todella edullisesti, se onkin yksi maailman suurimmista elektroniikkamarketeista, tuotteet valmistetaan välittömässä läheisyydessä. Tämä onkin ainoita paikkoja josta tuotteen voi ostaa suoraan tehtaalta edullisesti yhden kerrallaan, ilman että minimiostomäärä on kontillinen.

Asiakkaina siellä käyvät eri verkkokauppojen ostajat ympäri maailman, pienimmät verkkokaupat ostavat sieltä suoraan päivän tilatun määrän tuotteita käteisellä ja postittaen ne verkkokaupan asiakkaille samana päivänä. Erittäin kustannustehokasta siis kun ei tarvitse omaa varastoa.

Tuotteet ovat esillä kiinalaiseen tukkutyyliin hyvin käytännöllisesti ilman turhia länsimaisia koristeluja ja paikka näyttääkin suomalaisin silmin lähinnä kuusikerroksiselta messualueelta joka jatkuu monta korttelia. Iso osa myyjistä ei puhu sanaakaan englantia, mutta mielellään jakavat tehtaan käyntikorttia josta saa palvelua englanniksi.

Tuotteita voi ostaa kuka vain, jos sinulla vain on rahaa, kiinalainenhan myy mielellään. Länsimaisia paikalla ei näy yhtään, vain kourallinen tulee vastaan päivän aikana, vaikka kaupungin asukasluku on 15 miljoonaa. Tänne pääsee Hong Kongista kätevästi metrolla, viikon viisumin saa rajalta vartissa kympeillä.

Osoite: 1034 Huaqiang N Rd, Futian, Shenzhen, Guangdong, China

Klikkaa kuvaa selataksesi